Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Mar 6, 2010

next step...

semalam lepas keje pegi klinik ambil result ujian darah aritu...disebabkan result invalid lagi so doktor nak refer daku direct ke UIA..isnin ni insyallah kene ke klinik ambil surat n kene ke KMC jumpa doktor yang di-refer tu...

Doktor klinik tu siap pesan kos permulaan dalam RM500...nasib la ada saving...kalo tak kene tunggu gaji next month pulak..doa2 kan segalanya berjalan lancar ye....aminn....

4 comments:

ummi Eiz said...

uia yg kt kuantun tu ye...

admie said...

yup..dekat sini je..senang nak pegi nanti..:D

Lin Elier said...

Ada, ini bloodtest utk apa? Ada sakit ker or ini kn mengena pasal pregnancy? harap u OK

admie said...

itu blood test utk doktor tengok ada tak pengeluaran telur..dari bacaan dia blh tgk karung telur tu wujud ke tak...kalo kitaran normal mmg blh nampak pada hari ke-21...tapi kami aritu hari ke-14 tetiba period mai n kacau kitaran tu..so pd hari ke-21 bacaan tak valid la...:(...:D