Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Mar 24, 2010

lalalala...happy hari ni...

lalalala...happy rasanya bekerja pada hari ini..maklum lah..ikan jerung takde kat opis...anak2 ikan semua bergembira lah..lalalala...:D

sape ingat azam jangka panjang daku untuk tahun ni....ala..dlm entry lepas ada daku senaraikan..daku just nak update je kat entry nih yang 2 daripada 3 azam jangka panjang yang daku senaraikan tu dah berjaya daku capai..alhamdullillah..happy sangat...yang satu tu dah digunakan pun untuk start melabur kijang emas aritu...so kene top up semula la lepas nih..fokus..fokus..supaya dapat melaksanakan azam ketiga lak...hehehe...

yang satu lagi tu pulak kalo korang tak ingat..next week la daku ingatkan...kenapa tak blh dis week..??sebab daku nak ingatkan next week...tu je alasannya..lalalala...nak marah..marah je la..daku happy ari ni...lalalala...:D

oklah...itu sahaja..chow chin chow....berusahalah kalian..janjikan....:)

2 comments:

ummi Eiz said...

saye ingat !!!!!.... satu tu je...lg 2 x ingat, tp dh sebut kijang2, so dh ingat 2, yg ke-3 uhm uhm ??? meh nk buat revision sket

admie said...

hehehe..yg ketiga tu mestilah plan family trip kita tu...hehehe...tapi ada kaitan dengan azam pertama..saving...saving..n savingg....:D...