Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Mar 17, 2010

1st attempt...

hehehe...keinginan untuk menjahit mendorong daku untuk cuba membuat jubah budak..

dah lama adik daku si Yana tu order...dia suh buatkan jubah untuk anak dia si Zafran bulat tu...tapinye daku yang refuse sebab daku mana tau teknik2 menjahit ni kan...

aritu kan daku ada cerita yang maksu daku datang kuantan n sempat ajo basic teknik menjahit....so daku yang teruja ni pun try la buat jubah seperti yang diminta...

ni lah hasilnye...
1st customer cum model jubah daku...:D

lepas ni nak try buat untuk mariah n juwaini lak...kalo hasilnye memberangsangkan..boleh la buat bisnes...errkkk...bisnes pulak dah...hahahaha....

oklah..chiowww...berusahalah kalian...janjikan....

2 comments:

ummi Eiz said...

hihihi mmg elok, kemas je, cume ade la sket room for improvement...xpe2 practice make perfect !! nnt pas test nk alter yg satu lg tu pulak, sure wan & atok x ske sgt sbb corak bunge2 hihihi

admie said...

ahahahha...kain yang corak bunga tu kain bidan terjun sebenornya...asal nak buat baju mariah..tapi ukuran mariah tak dapat lagi dan kain asal beli untuk si bulat tak cukup..salah bajet daaa....terpaksa la guna kain akak mariah dia jugak..hahahaha