Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jul 28, 2011

mari bermain dengan wazif...

yeaa...semalam dapat spend banyak masa gurau senda dengan wazif..dan paling best keje umah ayah setelkan..lalalalalala....:D..itu adalah sebagai gantian ayah nak pegi main futsal malam semalam..hahahah...

so, masa yang terluang daku isikan dengan memerap dengan wazif dari petang balik keje tu sampai la dia tetrido malam tu...seronok sangat...

video

style wazif ni..kalau dia rindu sangat kat ibu dia..dia akan merengek nak suh ibu dia dukung...bukan nak main sangat pun kadang tu..tapi kalau ibu dia ni main sikit2...boleh dia gelak mengekek..memang pandai amek hati la wazif nih...tp jangan sesekali blah la dari dia pegi tempat lain..terus dia stop main kalo tengah main sorang2 sebelah daku tu n menjerit terus...hahahahaha...

so petuanya lepas ni kene biar dia rindu2an dulu kat daku..baru daku pegi kat dia n main2.golek2..baring2..timang2...then bila dia dah gelak mengekek...lepas tu sumbat susu or air masak..kompem nak tido...kih..kih..kih..kalau taknak tido pun dia akan bergolek2 sorang2..main sorang2...then tido sendiri...tapi syaratnya daku kene baring jugak kat situ sama ada join dia main or buat keje sendiri...hehehehe...

video

video ni ialah beberapa minit sebelum dia zzzZZZZzzzz....sesi mengetest suara...:D

No comments: