Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jul 6, 2011

hantu..????

hmm..seram tak tajuk tu..???

tak pun..sebab bukan nak cite pasal hantu 'ghost' tu..tapi nak cite pasal diri sendiri yang dah layak amek semula jawatan sebagai 'hantu durian'..muahahahha...

tahun lepas..jawatan tu terpaksan dilepaskan sebab pregnant si bulat...

ada  jugak cubaan nak kekalkan jawatan yang disandang tapi baru makan 2 ulas..balik umah muntak monggek tahap kuar hasil hijau2 lagi..then kene amek MC 2 hari..keh..keh..keh..

so tahun lepas adalah tahun merana sebab tengok je orang besalah makan berulas2 durian..huhuhu...azab okayyyy....

tahun ni ialah tahun membalas dendam..muahahaha..(gelak hantu)..

dah banyak kali dah aktiviti membelasah isi durian dilakukan..antaranya...jeng..jeng.jeng..

dengan opis mate...time orang laki gi semayang jumaat..kitaorg gi 'semayang' kat gerai durian..muahahha...

dan lagi...


ada lagii...

dengan hubby lak masa on the way ke kl..dah penah masukkan gambo ni dalam entry sebelum ni..hehehe...


dan yang paling latest ialah semalam..ngehehehehe...hubby siap2 simpan isi durian dalam bekas..daku tinggal nak makan aje..hahahaha..


ni hasilnya..untuk malam tadi je..malam ni belum kira lagi..hahhaha...
hmm...sambil makan..si bulat kene tinggal kat bawah..main sorang2 je dia..kesian..ibu sibuk ngadap makanan bestttt....:)


hmmmm...tak sabar nak abiskan training boling petang ni..nak balik cepat2 n ngadap lagi untuk 2nd round...lalalalalala...



2 comments:

Fazil Hamid said...

kami suami isteri pon hantu durian gak...hasilnye anak2 semue terikut-ikut...pantang nampak org jual durian..mesti mengamok nak beli..terutame yg paling kecik..hehehe..

shuhada said...

serius ke..hahaha...lagi kronik tu siap mengamuk nak durian.tp kan sy boleh imagine la..sbb sy pun kalo dah gian sgt paksa jugak hubby carikan..nak pilih sendiri tak pandai..hahaha...