Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jul 25, 2011

join PLKN

muahahahahahha....

baru2 ni daku train wazif untuk jadik peserta PLKN yang berjaya..ye la..nanti lepas SPM kan kene join PLKN sementara tunggu nak masuk IPTA/IPTS...so better train wazif dari awal so that nanti dia tak culture shock dengan aktiviti lasak askar2 nih..boleh..????

video

ada video yang lebih jauh track dia kene crawling tu..tapi kang blogspot band pulak upload video saiz beso tu...

ni antara perkembangan wazif bila dah jejak umur 8 bulan ni...banyak lagi perkembangan lain...antaranya...
nak tumbuh gigi dah..yeaaa....tu doktor tengah tengok semua gusi2 dia yang dah start bengkak..atas and bawah doktor kata...huhuhu..jangan la wazif meragam tak selesa ke apa ke..

dah makin expert guna walker..walker rasmi dia dah hantar ke umah pengasuh..so ni pinjam walker sepupu dia..heheh..habis dah satu umah dia explore...kalo terlepas pandang memang sampai ke dapur la jawabnya...kalau dah kat dapur tu memang macam atuk kata la..tolong ibu kemas laci...hahahha..

habit me-landingkan kaki kat mana2 saja while berangan nak tido or masa tengah menyusu..dalam car seat pun jadi nak oiii....

dalam kete dah tak boleh duduk diam2..melasak aje kejenye...penat ibu wehhhh...last2 biar aje dia buat apa yang dia suka..pueh hati dua2 orang...hahahhaha...

bab makan pulak dah taknak cereal..dah mula suka nak makan nasik betul...so semalam daku try masak nasik + ikan bilis...banyak la dia makan..cuma kene suap guna jari..pakai sudu dia tutup mulut rapat2...huhuhu..hari ni bekalkan ke umah pengasuh nasik+ayam+brocoli..harap2 la wazif mamam banyak jugak..

oklah..later cite lagi ye..daaa....:)

No comments: