Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jul 18, 2011

amek award n sambut besday

lepas busy2 seminggu berkampung kat melaka baru2 nih..terus chow ke KL dari melaka..abang ipar yang amek daku kat melaka...hubby takde dah balik kuantan ngan wazif sebelum tu..so diorg gerak ke kl hari yang sama tp dari kuantan la...

alhamdulillah..satu lagi pencapaian daku dalam berbisnes..sepatutnya award SM ni daku amek masa bulan Jun aritu..sebab sekarang daku dah naik pun ke pangkat SSM...tapi sebab daku ada hal lain yang tak boleh nak elak..so postpone ke bulan Julai la..alhamdulillah dapat jugak peluang naik pentas n terima award SM ni...berdebar jugak macam masa nak naik pentas amek degree dulu je rasa..takpe..next amek award SSM pulak tak le berdebar sangat kan...hehehhe...

With my mentor a.k.a great leaders

Me with CDM Hanis Haizi

Me with CDM Maisarah Ibrahim

Me with DSM Nurul Aini Ismail

disebabkan event ni event grand kan..so preparation pun kene la grand jugak...daku yang tak minat nak make over muka, terpaksa la make over jugak..tapi bukan sendiri buat la..semestinya hire service terbaek dari Lin Natural beauty...elok pulak daku memang jenis tak suka make-up yang 'over' n tebal sangat..so sangat sesuai la daku amek service dari Lin ni..memang puas hati sebab hasilnya memang seperti yang daku expect...thanx to Lin...next time boleh amek khidmat dia lagi...

sepanjang event, wazif di jaga oleh kakak daku....dan elok pulak mak daku pun baru jugak sampai dari perak...dan lagi best sehari sebelum tu besday anak kedua kakak daku si mariah tu..so malam tu kitaorg sambut di JM Bariani House n main boling adik beradik..hehehhee...
birthday girl with makngah


2 comments:

Lin Elier said...

Wow, tak sia2 Ada makeup kejap aritu... boleh tahan juga attendee lain2 bergaya! Congrats my dear... may ur business bertambah maju n diberkati Allah. And most importantly, thanks so much for hiring Lin on that day. Appreciate your kind support dear.

shuhada said...

thanx jugak linda..sudi make over kami..tp kesian kan..aksesori kami takde...muka dah meletop dah...tang aksesori lak kosong..huhuhu..lepas ni nak belajo bergaya lak..:)