Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jul 21, 2011

bakal 8 bulan n rambut baru...

dah lama sangat tak bawak wazif potong rambut..rambut dia pun dah ngalahkan rambut ayah dia panjangnya...hehehhehe...n lagi sekarang musim panas sangat2..nak masuk ramadhan dah kan..so ingat nak botakkan terus kepala wazif...apa macam???tak boleh..tak boleh..nanti opah hantar SMS marah sebab rambut cucu dia dah dogol...ngeehehehhehe....

so semalam lepas amek wazif kat babysitter...terus amek ayah kat rumah pulak..then shoot ke kedai gunting rambut kat taman perumahan ni jugak...dulu2 masa baby ok lagi dia diam je kene cukur...sekarang ni memang payah...

video

ni trip pertama tau..lepas tu dia menjerit tak hengat punya...sebabnya dia panik bunyi mesin cukur tu plus dia memang tak suka lelaki asing duk pegang2 dia...

jenuh la daku pujuk n bawak round2 dalam kedai..tengok tv n main2 dulu..sambil tu ayah pulak gantikan tempat dia duk gunting rambut jugak..hahahaha...

setel rambut ayah..wazif amek tempat semula..kali ni pakai gunting je...n tokey buat keje laju semacam..memang ok la 2nd round wazif merengek sikit2 je...plus kitaorg mainkan video Gummy Bear kat dia..so fokus lari sekejap2 dari gunting n lelaki stranger itu...hehehhe...

tapi last2 tu merengek kuat macam 1st round tadi jugak..kejap aje la sbb keje dah nak siap...

haishh wazif ni..kang ibu gunting sendiri kat umah kang..rupa apa la pulak kan....hehehehe....

No comments: