Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

May 22, 2008

Juwaini vs day 2

dekat opis badan daku masih lemah n bertambah lemah..

lunch hour daku mintak tolong faie bawak ke klinik..tak blh nak drive...

cakap awal2 ngan doktor nak ubat paling kuat sebab esok kene keje jugak..ada hal penting...n daku memikirkan malam nanti nak kene jaga Juwaini lagi..kalau daku 'pengsan'...kesian pulak helmi.

petang tu helmi amek kat opis..kete daku tinggal...

sampai rumah terus tido dulu..Juwaini tak amek lagi kat nursery..

dalam kul 5.45 helmi uruskan Juwaini kat nursery...n berita mengejutkan...Juwaini muntah2...

aiyoohh..apa pulak kes nye nih...siap baju yang daku bekalkan utk dia tak cukup..nursery bagi pinjam baju lain...

ada la dalam 5 kali dia muntah...

kul 9.00 malam bawak dia ke klinik...doktor kasik macam2 ubat..aiyoohh...

tapi bagus jugak budak tu tak meragam..senang la nak jaga dia time sakit2 tu...

pagi hari-3 tu pun mood dia ok..n proses menghantar dia ke nursery berjalan dengan lancar jugak..

Cuma daku yang kelam kabut sebab salah timing...helmi kene anto daku ke opis dulu..then kene pegi sekolah..tapi kitaorg gerak dari rumah lewat..aiyoohh sekali lagi..

so...on the way kene nyusahkan faie lagi..sian faie...

nasib baik faie mmg dari kuantan..so..daku tunggu le kat taman tas...

1 comment:

maicher said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry