Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

May 12, 2008

family day PTMK '08


baru aje selesai family day untuk tahun nih..

alhamdulillah...semuanya berjalan dengan lancar walopon ada jugak part2 yang bisa menyakitkan hati dan jantung dlm proses untuk menjayakan event nih...

tapi daku puas hati yang amat sangat dengan kombinasi AJK program family day untuk kali ini...masing2 memberikan komitmen yang best n tak berkira keje...

yang tak bestnye..daku tak banyak join game pun..rasa malas n memang nak hubby yang join banyak..suh dia happy2 sikit ngan member2 opis daku tuh..heheheh...bila lagi kan nak suh dia bercampur2 mcm tu..

malas jugak nak cerita panjang2 dlm nih sbb sure yang baca ni pun kwn2 opis daku..hahahah...

gambo mcm biasa la..daku akan upload lam admie's album...tp nizam letak jugak lam FTP...

selamat melihat gambo n adioss....

1 comment:

superior said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes