Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Dec 5, 2007

juwaini masuk wad

huhuhu..penat lagi minggu nih...waaaa....

daku baru blk dari kl...bukan hanya sbb nak amek hubby kat LCCT isnin baru nih..tapi sbb kene tolong kaklong jaga juwaini kat wad....sian dia...dia lelah..dah dekat sebulan batuk n selsema...kaklong tak dpt cuti sbb sblm tu dia dah dekat 2 minggu cuti sakit..demam denggi...bila dah sihat..baby juwaini lak sakit..so..bos dia sudah marah la...ape punye bos ntah....then abglong lak tak dpt nak cuti gak dr mengajar kelas ari isnin tu..sbb sudah 2 kali tak gi mengajar...nnt org bising lak asyik tak dtg aje kan...mak tak dpt turun kl sbb sibuk dgn tender sebutharga dan apa2 shj lah kat opis dia tu..mak pun baru aje sakit dr demam panas..dkt seminggu gak le...so..end up nama daku jugakla yg disebut2 sebagai calon terbaik..muhahahhaha....

dlm kul 12 tghari ari ahad tu dpt call dr kaklong..terus siap2 n singgah umah faie amek beg baju yg mmg dah tersedia tu..sebeno nye nak pi kl ari isnin lepas keje aje sbb flight helmi sampai malam isnin tu..so..bila dah ada emergency call mcm tu..chow terus le...

mlm tu daku start le tido kat wad...tp ada la kaklong lg..kalo takde mau daku mati kering nak jaga juwaini tu..ehehhhe...budak itu..kalo siang..senang beno nak jaganya...kalo mlm..susah banget...asyik mencari bau bdn mama dia aje..susah wooo....

penat kan jaga baby ni..tp bagus le dia..tak meragam walopon sakit..cumanye..daku agak tersentuh dan termenangis masa sesi fisioterapi tu aje..sedih giler tgk dia dlm ketidakselesaan..maybe sakit gak kot..dia aje yg rasa...sian sungguh...

sekarang juwaini pun dah pandai memerintah..huhuhu...kalo dia bangun dr tido..dah setle mandi..minum susu...n sesi fisio tu..mesti dia akan menggeliat n merengek sikit2 ajak keluar jalan2 kat sekitar wad tu...selagi tak keluar dr bilik tu..tak senang duduk dia..asyik aje tgk arah pintu...makin bijak budak itu...penat weh...dah le dia hantap...sakit n lenguh sendi2 daku ni...hehehehe

bila la nak bwk juwaini dtg sini lagi kan...

1 comment:

googler said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
runescape powerleveling