Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Dec 10, 2007

pasal hujan....

hmm...

pasal hujan le daku rasa sejuk aje siang malam pagi petang...
pasal hujan le daku mandi pagi sebaldi air panas aje...
pasal hujan le bil elektrik umah daku melambung sbb bukak kipas level 5 siang malam nak keringkan baju dibasuh...
pasal hujan le daku takut nak drive laju2 bila nampak lopak air kat atas jalan raye...
pasal hujan le daku malas nak bukak n tutup gate umah masa kuar pegi keje..kene nyusahkan hubby yg diulit mimpi....angkara taknak baju keje n tudung basah2...hahahha...
pasal hujan le daku asyik je rasa nak berselimut sepanjang masa..sejukkkk wooooo....
pasal hujan le jiran sebelah umah daku tak leh nak siapkan cepat keje2 construction kat pagar umah dia....

hmm..

tp pasal hujan le membuatkan daku ada can nak main game tv sbb selalu astro no services..hahahhaha....yeahooooo.....nampaknye mcm lama aje daku akan pinjam game faie tu...muahahhahah...

1 comment:

maicher said...

Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!
age of conan power leveling