Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Dec 6, 2007

ceritera anni. n bithday tahun ini

takde apa pun celebration yg special..hubby takde on 27th n 30th nov tu..masih kat srwk...so..takde la daku sambut beria...semua wish dr hubby pun daku terbaca bila bangun pagi on 27th n 30th tu...muahahhaha...bkn tak ingat tp malas nak ingat sbb takkan celebrate nye kalo hubby takde...

utk besday tu pulak..ok le sket kan sbb ramai yg wish...n sempat gak le shala hosmet faie belanja McD...mkn kat umah aje..kebetulan shala ada kat bandar masa tu...daku pun tak kesah..celebrate ke tak ke..sama aje umur meningkat dah..hahahaha...anyway thanx banyak2 pada shala...terharu eden...hehehe...

blk dr srwk..br hubby bagi present..ade gak present erk..hahahahaha...ingatkan leh wat alasan untuk takyah bagi dia prsent on 26th dec ni...nampak gayanye kene perah otak carik idea nak kasik apa la utk dia tahun ni...hehehe...any idea?

chowwww...