Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Oct 17, 2006

semalam...

Kali ni daku nak try bercerite tanpa elaboration..hehhehe...semalam daku telah:

- memenatkan diri menapakkan kaki ke ATM machine yang 'out of service'...hampeh.com tul le

- berjaya menghindarkan diri pulak dari kesesakan org nak kuar duit kat maybank tmn tas..apsal le asyik tak lepas aje nak withdraw duit nih...:(

- berjaya untuk tidak meng-swipe kan mastercard kesayangan ku ini sbb dah dpt withdraw duit kat maybank bandar.

- berjaya membukakan puasa ku untuk ketiga kali nya di pizza hut..dasat tul le bulan ni...mcm org kaye lak rasa...hahhahha...nak buat cemane..pizza je fast food yg leh book...ayamas masa tu dah fully book...KFC dan McD tak leh book tpt...entah ape2 le..:D

-berjaya membeli sepasang baju kurung raye..walaupun penat tawaf satu megamall, butik terus maju..lastly jumpa kat YH..itupun on the way balik umah dgn muka yg masam...hahhaha....n yeaaaaabedabedu.....

- berjaya melawat new baby girl jiran sebelah..ala..en hanafiah le..sape lagi..cute sungguh anak itu..putih melepak...tp takut le dukung masa dia nangis...lembik lg...huhuhu...sori takde gambo..lupe bwk kamera ataupun talipon berkamera...hehhehe

Ok..itu sahaja yg berlaku smlm dalam kehidupan daku..hahahha.....next time entry daku akan mcm ni lagi..senang sikit korang nak baca kan..isi penting aje..hahahha...adios...

2 comments:

technology said...

prada bags
prada wallets
prada bag
prada handbag
prada handbags

Anonymous said...

http://www.markbattypublisher.com/jsp/buytramadol/#9473 tramadol dosage medication - legal purchase ultram online