Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Oct 19, 2006

bukak pose 'underground'


semalam sampai gak hajat daku and the gang utk berbuke pose beramai2 di bandar..sebenarnye dah penah diajukan oleh Mr Rashid tp takde org yg respon. So semalam dengan berkat usaha kitaorg seme..at last berjaya jugak melaksanakan cita2 kitaorg nih..mcm tak best la kalo bln pose takde event berbuke reramai ni..at least sekali mesti buat.

So...manusia2 yang terlibat semalam ialah:

- daku (lone ranger..hubby bukak pose kat school)
- ached
- kak ina n family + adik dia sorang (faz berkenan kat adik kak ina..yea..yea..)
- sue
- faie n housemate
- ijam n wife
- huda
- faz
- azlee

Tajuk tu daku letak 'underground' bukan le bermaksud kitaorg bukak pose bawah tanah..hahha..kitaorg buat event ni senyap2 aje..hanya org2 yg di offer utk menjoinkan diri sahaja yang tahu..hehhe...malas le nak kecoh..menyusahkan diri aje nak tunggu respon dr seme manusia kat PTMK ni..hehhe...

Gambo2 seme daku dah upload dalam yahoo photo..korang click la kat Admie's Album tu kalo nak tgk.

Oklah..sampai di sini sahaja...tenkiu to all yg melibatkan diri dlm menjayakan event 'underground' kita nih...adios...

1 comment:

materials said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
runescape powerleveling