Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Oct 18, 2006

Baby baru jiranku...




Hehehhe...pasal baby orang pun daku nak masukkan dlm blog erk..takpela..nnt ade baby sendiri...daku akan masukkan jugak...lgpun daku masukkan gambo baby ni sbb ada permintaan..elok pulak jiran ku itu staf kuktem juga..so..ramai yang kenal bapak baby nih..ehhehe...

kalau tengok in person..baby ni mmg cantik..korang tgk la sendiri..cantik ni subjektif kan..:)..

nama baby ni kalo tak salah daku la..nur hanisah..tak pun nur anisah..tak pun nor hanisah..hehhe..sori le geng..tak ingat le pangkal nama dia..yang tau hanisah aje..heheh...kalo nak tgk in person...gi la lawat baby ni kat umah Encik Hanafiah..hehhehe...anak dia la ni..yang no 3...semua pompuan beb..hehehe.

1 comment:

materials said...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes