Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Oct 30, 2006

mini gathering...


Tahun ni daku sambut raye kat perak...meriah tu mmg la meriah..sambut kat kampung hubby ngan kat kg sendiri ni lain..ye la..kat kg sendiri..ada sedara mara yg rapat sejak kecil, ada member2 dr sek rendah sampai menengah...kat kg hubby...rasa malu2 lagi sbb ramai yang belum kenal dan tak berapa biasa...tp suasana ari raye pertama tu tetap sama..kene bangun awal..prepare gi semayang raye, salam2 mintak ampun, kasik duit raye, makan kuih raye n so on....rasanye tradisi ni kat mana2 pun sama..pada daku, yg membezakan raya tahun ni ngan tahun lepas ialah start raye kedua dan seterusnya...hehe..bermula lah episod menjejak geng2 lama masa sek men dulu. Jenuh gak le nak contact semula geng2 lama daku tu...tp puas hati gak sbb dapat juge jumpa beberapa org yg mmg rapat la dulu masa sekolah. Banyak betul cite2 diorg yg daku tak update..hahaha...takpe..takpe..lepas ni insya allah kitaorg akan keep in contact..kecuali le diorg tukar no fon tak habaq..ni yang nyampah ni...:D

Okla..daku selitkan aje la gambar2 member2 yang sempat daku jumpa sepanjang beraye kat perak..gambar2 lain seme dlm 'Admie's Album' tu ya...

Tata..titi..tutu..


G-Ma, Juju n me


Faiz, Farah, Bahiyah n me

1 comment:

intelligence said...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes