Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jul 3, 2009

takde tajuk..:)

entry sebelum ni kan daku cite pasal kegelian daku pada sarang tebuan yang ada kat sebuah pokok dalam kawasan UMP ni...so semalam daku ter-lalu kat kawasan sarang tebuan tu sekali lagi...dah takde dah sarang tu...ngan dahan2 pokok tu sekali JPPH dah tebang...bagusnye dengan tindakan pantas JPPH tu...kalo tak akan membahayakan student2 yang lalu lalang kat bawah pokok tu pulak kan...

minggu ni takde aktiviti best nak diceritakan...tu sebab entry kali ni daku letak je 'takde tajuk'..as usual bila daku campur2 cerite dalam sesuatu entry..ngeh..ngeh..ngeh...

sekarang ni kan dah musim durian..so dalam peti ais kat umah tu tak pernah takde se-bekas penuh durian yang daku sejukkan...bukan bekukan kan..sejukkan aje...bila balik keje terus bukak peti ais..amek bekas berisi durian tu n makan dengan bahagianya sambil tengok tv...ingat dulu masa kecik2 mak daku selalu simpan durian yang dah dibuang kulit berduri tu dalam bekas..kasik sejuk dalam peti ias n memudahkan anak2 dia nak makan berulang kali...sekarang ni daku ajar hubby pulak cara macam tu...mudah dan cepat tau...bila2 je boleh makan durian..tak perlu nak bukak kulit lagi..heheehehe...

malam semalam daku n hubby beraktiviti di bowling Megalanes...training la konon untuk tournament bowling sekolah hubby...kali ni kelab staf sekolah hubby buat....n boleh invite ahli keluarga...bila hubby tanya nak join ke tak..daku apa lagi..say yes terus la...macam tak tau pulak jawapannya kan..hehehe...next week kene training lagi sebab semalam main tak best sangat...average dapat 161 je untuk 3 games...dah la hubby takde minggu depan..kalo kwn hubby nak join sama training..ada le kawan..kalo takde, main sorang la nampak gayanya...semangat tu..huhuhu...

oklah...nanti2 cite lagi...adioss...

2 comments:

Zaidi Azraf Bin Hj Zainal Azmi said...

hhhmmm...memang memudahkan kalo udah dibuka kulitnya dan dipetisejukkan....terasa aman sentosa ketika menikmatinya....ekekekkeke....selamatmembowling nanti ya!!!!...roll out!!!

admie said...

thanx eddie...huhuhu...