Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Apr 5, 2009

Teman hubby n boling n hari ahad...

Jumaat minggu lepas daku cuti..ada hal sikit di KL + teman hubby yang ada mesyuarat di Mont Kiara..nasib baik adik daku keje di Cititel, Midvalley..so..dapat la kitaorg staff rate untuk bilik di situ..tak lah mahal sangat mcm harga biasa...tp tak sempat nak singgah umah kaklong jenguk anak2 buah daku yang dirindui itu...hehehe...ikut kan hati lepas hubby abis mesyuarat nak aje lepak terus di kl sampai ahad...tapi ari sabtu tu ada tournament boling...nak tarik diri saat akhir tak boleh pulak..kesian kat team member yang lain...nak cari org untuk main pun payah sangat...so..lepas hubby setel semua hal dia, kitaorg lunch dulu dalam midvalley n terus check out and pi cari barang hubby...

Ari sabtu lak..pepagi dah kene bangun sebab tournament start kul 10 pagi..tapi kalo dikirakan jam daku bangun tu dah lewat jugak..sebenarnya tahun ni daku tak berapa ada mood nak berkecimpung dalam dunia boling nih...tak tau la kenapa..maybe busy or maybe banyak benda yang daku sedang fikirkan sekarang nih...decision untuk join tournament boling ari sabtu ni pun daku decide last minute..lagi 4 hari due date nak antor nama baru daku start cari orang...itupun sebab pihak penganjur dah beberapa kali call suh antor team..malas betul la...:)

Permainan berjalan biasa2 aje..daku rasa semua orang bermain ala kadar je sebab bila tengok score masing-masing takde yang outstanding pun...daku nye permainan pun tak perform langsung...mana taknya..training baru buat 3 kali...itulah resultnye..hahaha..padan muka...untuk sukan staf tahun ni pun daku macam takde hati je nak join...kalo bukan sebab pernah join sebelum2 nih..nak je rasanye tarik diri...tapi sebab takde alasan kukuh untuk tarik diri..terpaksa jugak la join..huhuhu...penatnye rasa jiwa ini...

Petang sabtu tu pulak daku n hubby beriadah di Sempurna Resort...merasmikan swimming pool kat resort tu...ramainya orang toksah cakap la..nasib baik kat pool dewasa takde la ramai beno....ada jugak sorang staf UMP yang daku jumpa...lepas ni senang la kitaorg nak berenang2 sebab dah dekat...hehehe..nak tunggu saving utk buat pool sendiri kat umah entah bila la dapat termakbul kan..hahahaha....

Untuk hari ahad ni daku n hubby lepak2 kat rumah je...penatnye badan tuhan saje yang tahu...tapi sempat jugak la kemas rumah pagi tadi...sapu lantai, cuci toilet n meng-5s kan dapur....aritu daku ke kl ada beli beberapa aksesori kat Ikea..tapi baru hari ahad ni hubby sempat pasang semua benda2 tu...dalam sejam jugak la daku duk bertapa kat dapur tu duk kemas itu ini...penattttt....

So..itu je lah aktiviti daku dalam sehari dua nih...will update lagi next time kalo ada cite ye....

Adios....

2 comments:

Nida said...

Taulah korang rindu kat Cik Piah and Kak Ida, janganlah sampai takde semangat main bowling....nnt kitaorang balik bawa teddy bear ek utk ada...wakakakakaka

admie said...

hahaha..teddy bear je ke..bawak la macam2 lagi..hahahaha....