Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Mar 30, 2009

activities in march '09...

fuh...bp lama dah daku tak update blog nih kan...syian blog ni terabai...busy tu mmg la..tp takde idea pun satu hal jugak..aktiviti banyak berlaku dlm mac ni tp tahap kemalasan utk memerah kepala nak mengarang idea2 tu yang membantutkan usaha daku utk update blog nih...n sebenarnye skrg pun masih malas...tp ku gagahkan jua...hehehe..so..ikuti lah rentetan kehidupan daku sepanjang bulan mac nih ye...

06 - 09 Mac 2009 - cuti maulud nabi tu daku tetiba je ter-plan ngan hubby nak lepak kat perak..mula2 nya nak lepak kat umah kaklong je..tp ntah mcm mana tetiba aje balik perak nye..so..sempat la kidnap kakak n juju bawak blk kg jumpa atuk diorg..
Kegembiraan kakak n juju menyepahkan rumah atuk n opah mereka...lihatlah...

15 - 16 Mac 2009 - dalam busy2 di opis sempat jugak daku n hubby melaksanakan impian kami untuk bercuti. seperti yang daku penah mentioned dalam entry sebelum2 ni...kalo nak bercuti tu..jangan dirancang...so..ini adalah contoh seterusnya di mana kitaorg tak planned pun vacation ni n ianya terjadi pun secara tiba2 aje...nnt daku akan masukkan dlm entry lain ttg tips untuk merancang vacation yang tetiba nih..hahahha...
Antara gambar percutian kami...

28 Mac 2009 - selama daku hidup di kuantan, ini lah kali pertama daku act sebagai pelancong disebabkan daku join aktiviti KESURI yang dibuat pada tarikh ini...iaitu program menyusuri sungai kuantan...hubby tak dapat join sebab ada aktiviti badan beruniform...so..daku jadi orang bujang sekejap la...hehehe...

Oklah..daku rasa itu sahajalah aktiviti2 yang telah bertandang kedalam kehidupan daku sepanjang Mac ni...1 st week april ni insya allah akan ada lagi aktiviti...nantikan...adiossss....

2 comments:

Nida said...

Adah...bila lak nak tercuti dan termelancong ke Auckland ek.... :-)

admie said...

hahahaha..perli ke dengan perkataan 'ter' tu..hahahha..tapi betul kak ida..kalo rancang baik punye..mesti cancel akhirnye...kalo 'ter..ter..' nih..mesti jadik..hahahha...insya allah bila duit dah penuh dlm bank, poket dan wallet helmi..hahahaha...