Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Apr 27, 2009

cuti cuti hujung minggu

cuti weekend baru2 nih daku n hubby lepak2 di kl je...kebetulan mak n abah turun kl jugak..so..kitaorg berkumpul le ramai2 di umah kaklong n sama2 pegi shah alam lawat yana yang baru bersalin...

Sampai2 kat umah kaklong, terus lepak2 kat taman permainan kat area situ gak sebab abah bawak kakak n juju main2 kat taman tu..tak menyempat nak singgah umah dulu hantar beg..hehehe...punya la rindu kat dua orang budak2 tu...hehehe...

Petangnye pulak kitaorg beramai2 pergi ke shah alam untuk melawat baby zafran..kalo nak harapkan daku pegi ngan hubby, ntah bila la..bukan apa..yana tu duk umah mertua dia..so..ada segan sikit le nak melepak umah mertua yana tanpa mak n abah daku..hehehe..lagipun tak pandai nak chit chat nanti...hehehe...
Lama jugak la mak n abah lepak kat shah alam..tapi daku n hubby chow awal sebab daku nak singgah plaza alam sentral nak survey barang boling sket..then terus ke Time Square sebab ada orang nak belanja main boling..hehehe...

Malamnye, abah bawak mak and the 3 stooges lepak kat Cititel Midvalley..maybe diorg nak jumpa adik daku yang keje kat Cititel tu sekali.

Ahad pulak, pagi2 dah kene kejut ngan abglong ajak breakfast..then daku, kaklong n hubby terjun pool..konon nak pecahkan lemak2 di badan masing2..hehehe...then kitaorg gi Sogo sebab kaklong nak cari barang sket before outstation sekali lagi ke Kota Kinabalu...petang baru daku n hubby bertolak ke Kuantan..

Walaupun aktiviti hujung minggu ni nampak simple n ala2 je..tapi tuhan je tahu sakit2 badan daku dibuatnya...maybe letih sangat kot tawaf Midvalley cari barang baby yana tapi tak terjumpa2 yang berkenan di hati, then main boling pulak malam shari sabtu tu..then esoknye bersenam di dalam pool pulak..aiyooo....sakitnye kaki dan tangan ku ini..

Oklah..next time daku update lagi...adios....tata..titi..tutu..

5 comments:

Nida said...

kalau Kak Ida men bowling.....hmmmm banyak ke parit dari strike...hehe... Rindu sangat nak jalan2 cari makan + shopping2...uwaaaaaa rindunya aku pada Malaysia....

admie said...

hehehe..rileks2..kalo saya lak leh ckp macam nih...'bestnye kak ida duk oversea...bila la saya nak merasa..'..hehehe...

Nida said...

tulah...Kak Ida pun tunggu bila lah si Ada n si Helmi ni nak termelancong kat sini..hehe :-p

admie said...

hehehe...ntah le kak ida..haritu dah try kira2...tiket saje tak lepas dah..hahahaha...

Nida said...

amboi...dah try kira2 tuh...mmmmmmm, permulaan yg baik...mudah2an tersampailah nnt ke sini.... huhu