Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Apr 8, 2009

sukan staf tahun ini..

hmm...tarikh dah dapat...training belum lagi...gerun..gerun...bercampur baur emosi...nak ke tak nak join nih...tapi nama ku pengurus dah anto...uwaaaaaa.....

dah la tinggal sebulan lebih aje kalo nak training pun..tahun lepas dapat training 4 bulan..tapi tak perform jugak masa lawan....uwaaaaaaa.....

tahun ni buat kat terengganu..lane baru...guna masa sukma tahun lepas..tapi dengarnya lane nye banyak..jadik main 2 hari aje...dulu2 kene tunggu sampai 4 - 5 hari baru abis semua kategori...

dah la keje tender masih berjalan..tak senang hati selagi tender tak setel...bulan mei tu pulak nanti bulan yang sangat mendebarkan...risau la dengan kerja-kerja tender nih..tapi kene setelkan before end of mei nih...uwaaaaaa lagi....

Insya allah...semua nya berjalan seperti yang dirancang...aminnn...

2 comments:

Nida said...

awat hang letak gambaq kompiter... letak ler gambaq hang ke, helmie ke..baru cun..huhu

admie said...

hehehe...mana boleh..nanti orang seme tau saya tak pandai main..muahahaha...tapi cadangan letak gambo helmi tu boleh diterima..hahahaha