Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Apr 7, 2008

banyaknye keje...

huh..arinih rasa mcm banyak sungguh keje...tapi daku suke..n ada mood nak setlekan satu satu...selalunye sampai tension2 nak siapkan satu2 keje tu..maybe arini keje2 tersebut daku suke nak buat n menyebabkan daku tak rasa tertekan atau bosan...alhamdullillah...lepas kejar org tu..kejar org ni..call org tu..call org ni...beberapa perkara telah berjaya disetlekan...

bermula dari pagi tadi..daku amek keputusan untuk masuk opis lambat..time off ye..bukan ngulor sesaje...sebab nak setlekan perihal bayar bil n perkara2 lain lagi di pejabat pos...wow..pej pos jaya gading dah ada sistem nombor giliran..n kerusi pun dah banyak untuk org duduk2 tunggu giliran masing2...sungguh la lama daku tak jejak kaki ke pej pos tu...kali ni terpaksa sbb dah deal ngan hubby...kalo tak tiap2 bulan hubby yg setlekan semua bil...thanx to paie the jiran bilik sebelah sebab tolong daku pagi tadi..hehehe...

then dlm kul 9.15 sampai opis..terus dpt call dr 2nd big boss...alamak..pagi2 dah kene ngadap...diskas punya diskas punya diskas...sampai kene sambung diskas lam bilik 1st big boss....akhirnya dapat le penyelesaian yg belum muktamad le..tp at least benda yg memberatkan kepala otak daku ni dari minggu lepas dah ringan sikit...

lepas tu setlekan hal family day...patutle dr minggu lepas tak leh send fax n buat call ke kuantan..rupenye line telekom UMP ni yg problem...nasib baik pengurus operasi chalet tu nak dtg UMP amek surat confirmation tu..takyah le daku gi sendiri ke Cherating tu..jauh tu..heheheh....tp rasa bersalah lak kalo tak jadi buat kat situ sebab penat2 aje pengurus tu dtg sini...hahahaha...lantaklah..org berbisnes mmg rajin tak bertempat..hahahah...

so..dah petang2 mcm ni..ada rileks sikit la..kaki pun dah lenguh2 turun naik tangga...n tadi lepak kejap kat admin..dengar gossip ttg netball baru2 nih...huh...betul ke cite tu..???malunye la org yg terlibat tu....hmm..dah dekat kul 5 pun..best nye..tak sabar nak blk umah nak baring2..rest2...n tgk tv...

bln 5 ni kene tinggal lagi...uwaaaaaa....

sekian....adiosss....

1 comment:

googler said...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes