Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Apr 17, 2008

yesss....

hujung april ni hubby kene outstation ke UIAM, Gombak..

kene bawak student dia ada program kat sana..

hubby bagi cadangan daku ikut dia sekali...

risau daku tinggal sorang kat rumah n taknak nyusahkan faie n shala kalau daku tumpang umah diorg....

n kebetulan tarikh outstation tu Jumaat, sabtu, ahad...

so...hubby suh daku duk umah kaklong...

dapat la daku lepas rindu kat fateh, mariah n juwaini...yeahoooo...

baru dapat tahu kaklong dah beli swimming suit baru...

maklumla dah ada guard yang jaga kolam renang tu..tak leh le mandi manda pakai baju sebarang2...

hmm..tak sabar pulak rasanya tunggu date tu..

yana pulak dah dapat offer keje kat Flextronix, Shah Alam..start 16 Mei nnt...

Alhamdulillah..tak le dia berjauhan ngan hubby terchenta lagi...

mak excited n happy...siap tanya ada beg besor nak angkut barang..

tp abah mcm tak setuju...maybe dia fikir nnt susah le anak2 dia nak balik..dulu Yana la paling dekat n paling selalu jenguk diorg kat KK.

takpe..think +ve la kan..nnt Yana blh jugak selalu balik sbb kat shah alam dah tentunya dia selalu balik umah mertua...n yet..boleh bawak cucu2 abah n mak tu balik kampung sama2...hehehehe...daku jugak yang jauhnya...

Tapi nnt kalo daku outstation ke Penang lagi..sape nak entertain..bawak makan char kuew tiow special..shopping jeruk...huhuhu...