Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Mar 31, 2008

lalalalalalalalalala

harap sangat minggu ni tak banyak la keje2 opis yang memerlukan keputusan segera...tension n penat otak menjadi pemikir nih...

sabtu ahad baru nih..tak buat apa pun...siang tu gi jalan2 ngan hubby...cadang nak men boling tp dua2 tempat fully booked..bosan betul la..bila la nak tambah satu lagi pusat boling kat kuantan nih....tertekan lagi....disebabkan sangat tertekan..maka daku telah melaksanakan treatment yang sangat best utk merawat ketensionan diri daku iaitu dengan melakukan aktiviti membeli dan membelah..hehehehe...

elok pulak mmg daku dah pasang niat nak membeli sepasang kasut sukan yang sangat fancy..sbbnye kasut sukan sebelum ni tak ingat letak kat mana..hubby kata ada dlm stor..tp mcm takde aje (alasan)...

jalan punya jalan punya jalan dapatla daku beli kasut yang diidamkan ada jual kat megamall...then on the way nak balik umah hubby singgah kat kedai barangan elektrik..kononnye nak tgk kamera..tapi daku pulak terbeli pemanas air yg letak lam bilik air tu..hahhaha..kelako jugak rasanya sbb skrg ni kan musim panas yg sangat2 panas...bila masa ntah nak mandi ngan air panas tu..hahahaha...malam tu pulak layan konsert AF....teruk betul prestasi budak2 AF tu minggu nih...ape ntah yg diorg belajo dlm AF tu....

ahadnye pulak daku n hubby kuar jalan2 lagi sbb mmg tak daya nak duduk dalam rumah dengan cuaca yang teramat panas n membahang tu...so..kitaorg decide gi jugak men boling yg tak jadi semalamnya tu....ramai giler jugak org n sbb hubby tgk daku mmg beria2 nak main..so..dia tunggu la sampai dapat lane...bosan sungguh daku menunggu dalam lebih kurang 15 minit macam tu....terus mood takde nak men bersungguh2....tp hubby lak yg terror n bersemangat..hahahha..bagus2....tapi hubby ni satu je yg tak bagusnye...sekolah dia buat tournament dia bukannye nak join...daku pulak yang berkobar2 suh dia join gak..heheheh...

lepas main boling terus gi pantai batu hitam makan rojak ayam n minum ABC speacial..yummy....daku sangat suka hari ahad sbb daku n hubby selalu spend time lepak2 kat tepi pantai sambil makan keropok lekor pak soh or rojak ayam n ABC kat pantai batu hitam tu...hehehe...

malam tu pulak tgk ABPBH yang sangat bosan..tak teruja pun daku nak tau sape bintang popular utk tahun 2007...start je iklan sebelum umum bintang popular tu daku dah masuk tido..selamat...hahahaha...

Oklah...ini sahaja ceritera terkini yang berlaku dalam hidup daku...chiow dulu....

lalalalalalalalala...lalalalalala...lalalalalalala

1 comment:

superior said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry