Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jun 7, 2012

Kalau betul dia pegi sorang...tengok gambar2 ni !!

 1st trip percuma yang Hanis qualify ke Tokyo..masa ni memang dia sorang2 sebab belum ada team

Hanis who ?? dia lah pemimpin daku yang paling atas dalam Green Leaders Group

bukan pemimpin biasa2 ok..pemimpin muda, kaya dan berjaya...:))

trip seterusnya dan bukti pertama beliau as a good leader..

orang kata sape pangkat atas2 je boleh pegi trip2 percuma ni kalau dalam business ni..

tapi Hanis bukan leader yang pentingkan diri sendiri...

buktinya dalam trip ni dia berjaya guide rakan kongsi beliau untuk qualify sama..

after that ke Australia pula..

from 2 orang yang dibawa...trip seterusnya Hanis mampu bawa extra 3 orang baru dalam team dia...

bukti sekali lagi yang Hanis taknak berjaya sorang2..tapi nak berjaya bersama kumpulan..

if she is not a good mentor..n ajaran dia tak berkesan, mampu ke rakan-rakan kongsi baru beliau qualify the trip ?? kan..!!

trip ke Hong Kong selepas Australia...boleh nampak tak double triple volume yang Hanis dah cipta...

1 bas penuh dengan rakan2 kongsi beliau baru dan lama..

awesome sangat sebab a great leader sahaja boleh cipta rekod macam ni...

bukti paling kuat yang dapat mematahkan kata2 orang yang selalu berfikiran negatif n selalu membayangkan "buat business ni orang atas je dapat semua..orang bawah tak dapat apa2..."

so yang suka berkata2 tu..boleh tengok lama2 gambar ni and berfikir..:)

speechless...

rezeki Allah bagi dalam team Green Leaders Group ni tak pernah putus2...

and dalam gambar ni la daku terlibat sama for the 1st time sebab daku baru bermula masa ni...

my 1st trip yang daku pegi bersama2 dengan Hanis Hanis and the rest...seronok sangat rasa sebab kalau daku terpengaruh dengan kata2 orang yang negatif, daku takkan dapat merasa percutian percuma ni sampai bila2...kan..!! 

and daku mula percaya, berada dalam kumpulan Hanis memang kita boleh dapat sama2....

tak sama macam apa yang orang selalu fikir yang negatif2 tu...we all berusaha dan tunjuk bukti..

but orang yang berkata2 tunjuk habuk..hehehehe...

trip latest April 2012 baru2 ni...kami ke Holland dan Belgium...

awesome sangat2..

ingat senang ke nak qualify syarat untuk dapat tiket percuma ke negara Eropah..

but hasil didikan dan ilmu2 unik n fresh dari Hanis, kitaorg rakan2 kongsi2 baru n lama under pimpinan beliau berjaya capai tiket masing2...n siap boleh bawak suami lagi...

hebat tak hebat kan...alhamdulillah sangat2 kerana Allah lorongkan hati daku memilih kumpulan yang betul2 komited nak bantu kita berjaya bersama..bukan kaya sorang2 makan sorang2 macam sesetengah orang...:)

takpe...nanti daku upload gambar we all dalam trip Guangzhou pulak...4 bas Hanis kaut sorang...and kali ni lagi ramai new member yang qualified hasil didikan Hanis....out of 7 buses of qualifier tau....sure panas mata orang2 yang selalu berfikiran negatif n memburukkan kehebatan seseorang yang sentiasa keluarkan bukti2 sahih...

kalau kata2 orang yang negatif tu betul...sure dalam setiap gambar trip..ada muka Hanis and Maisarah je..or paling teruk pun Hanis nye muka sorang2 dia je enjoy the trip kan..but..korang boleh nilai sendiri melalui bukti k..:))

dan yang masih berfikir2 nak bermula dalam bisnes ni dan mendapat bimbingan siapa...tak perlu la ragu2 lagi...just take our hand n mula...korang kene start percaya..lepas tu korang akan start merasa...

apa yang penting...

Green leaders Group rawkkk !!

"sentuhan pemimpin hebat yang sentiasa keluarkan bukti2 kejayaan bersama kumpulan ditambah lagi dengan 100% kehendak diri untuk berjaya, akan mengubah angan2 menjadi kenyataan"

1 comment:

Che Rosliza Che mat said...

follow sini...