Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

May 20, 2011

tadaaaa....pemenang bagi Little Dreamland Stylista Contest

Alhamdulillah..contest yang daku anjurkan bermula 18 april yang lalu dah pun tamat pada 18 mei baru2 ni..

and alhamdulillah sambutan amat2 menggalakkan..n yang pentingnye..setiap kali daku tengok entry dari peserta..daku tergelak sorang2 melihatkan gaya2 anak2 diorang ni tidur...memang mencuit hati...boleh jadi penyeri hari daku setiap hari la..hehehhe...

nak memilih pemenang pun makan masa jugak..sebab banyak gambar nak dinilai..and alhamdulillah..daku dibantu oleh 4 orang opismate yang bertindak sebagai juri..mulanya ingat nak nilai sendiri+dibantu oleh hubby+wazif..hehehe..tapi sebab daku ada sikit masa kat opis semalam..so daku mintak jasa baik kawan2 la vote kan..kriteria yang dinilai adalah gaya tidur paling unik dan mencuit hati..:)

so here goes the list of the winner...this time around daku provide 3 hadiah je..sebab tak sangka seramai ni akan join..huhuhu..so next time daku akan banyakkan lagi hadiah...terima kasih daku ucapkan pada semua peserta yang sporting n sudi join contest daku ni ye..next time jangan la serik nak join lagi tau...:)

diharapkan semua berpuas hati dan insya allah kita jumpa lagi dilain contest..daku akan perah otak untuk fikir contest apa yang menarik n simple untuk disertai ye...

untuk para pemenang, daku dah emel ke inbox masing2 nak addres untuk pos hadiah...nanti amek gambo n letak kat entry masing2 ye..

chow dulu..daaa....:)

7 comments:

need said...

As salam, waaahh...alhamdulillah iman menang..rejeki iman...heheh..oh ye, saya ada wat n3 untuk result ni..jemput2 la terjah ye...

http://imaneeda.blogspot.com/2011/05/alhamdulillah-iman-menang-contest-di.html

last but not least..TQVM to organizer & semua juri...oh ye, tahniah juga kepada pemenang yang lain!!

shuhada said...

hehhehe..rezeki anak...:)

aliana azman said...

hehe , thans sis :) hihi

syakila said...
This comment has been removed by the author.
syakila said...

salam kila dah email td kat

shuhada_nordin@yahoo.com

syakila said...

ok nie enatry dari kila

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/05/tadaaaa-kila-pemenang-bagi-little.html

shuhada said...

orait u all...next time ajak lagi member2 lain join ye...tgh fikir2 apa lagi tajuk contest yang best n simple orang nak participate..hehehe...:)