Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

May 25, 2011

'Nak Join Bloglist Yaya Azura'

This time nak join offer yang dibuat oleh yaya azura..iaitu untuk jadik salah satu blog yang terdapat di dalam bloglist beliau...bukan apa..ini namanya peluang depan mata untuk mempromosi blog sendiri n menambah kenalan di alam maya kan..so apa salahnya..no sweat pun..hehehe...

hmm..puan penganjur...daku a da dua blog yang nak join..so boleh tak lum sum kan aje dalam entry ni..huhuhuhu..

so puan penganjur, daku pilih untuk :

a) Kakak Wafiq - http://admie-world.blogspot.com

n yet..sape nak join kene jadik follower dulu tau..so puan penganjur, daku dah jadik follower blog puan ye...:D

oraitlah...daaaa....

5 comments:

ibunaznoy said...

smoge tersenarai dlm bloglist tu nnt yea!

shuhada said...

insya allah..good luck to me...hehehhe..:)

Apih Halim said...
This comment has been removed by the author.
Apih Halim said...

siapa yaya Azura tu yer?

Apih Topup

admie said...

apih halim,

one of the blogger in malaysia..hehehe..:)