Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Mar 5, 2009

can't wait for this coming friday...


hmm...rindu betul kat kakak, juju n abg fateh...tak sabar rasanya menunggu esok hari untuk bertolak ke kl..

sempat call kakak minggu lepas...suara dia macam sengau2..selsema kot...

kakak tanya daku..'makngah kerja ke..bila nak jumpa kakak nye...'...ingatan kakak memang bagus...seingat daku last jumpa raya cina aritu...daku ada sebut daku kene kerja n tak boleh ikut dia balik kl..masa tu yg dia nangis bagai nak rak tu...

nak pi kl ni daku tak bagitau diorg pun..just bgtau abglong n kaklong aje...saje nak buat surprise..hahaha...

hmm...lambatnya masa berlalu...

3 comments:

Nida said...

sabar separuh dari iman....hehe

Nida said...

ada....bila lak nak tukar baju blog ni...hehehe. rumah sebelah adah tu sihat? hehehe

admie said...

tak pandai nak design2 la kak ida...hitam itu menawan..so..saya bior kan je la blog ni pakai baju kaler itam...hehehe...umah sebelah sihat2 je...helmi yang selalu menegur..saya tak penah lagi rasanya..hehehe...