Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Feb 14, 2009

Rekreasi KESURI 1

Pada hari Jumaat (13/02/2009) jam 08.20 malam yang lepas, kelab underground PTMK menganjurkan aktiviti mengembara bersama dak upin dan dak ipin di GSC Megamall, Kuantan...rasanya ni 1st time aktiviti mcm ni dibuat. ramai jugak yang melibatkan diri..terutamanya yang ada anak2 lah...tapi yang bujang2 pun ramai join...thanx to kesuri sbb come out dengan idea yang simple tapi best nih....next time buat lagi utk golongan umur dewasa lak ye...hehehe...nak story mory panjang2 mcm malas..so..layan gambar aje la...daku snap guna fon aje..so kualitinya out...layan kan aje lah...:)
gaya lisa (anak wahyu) n aiman (anak kak ina) tengok movie...

Lepas tengok movie kita supper lak ye..

Oklah..chow chin chow...daaaa.....

2 comments:

andalasadnan.com said...

salam kenal..
nice blog... kipidap!

admie said...

tenkiu...