Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Dec 16, 2008

rangkuman update...hehehe

bila last update erk..lupa da...takpe...ni ada sedikit update agar blog ini tidak lah bersawang hebat macam blog si dia dan dia..muahahaha...

28 - 30 Nov : terlibat dengan bengkel kat kl..takde hati pun nak berbengkel..mula2 mcm nak aje buat alasan mcm sesetgh orang tu..hampeh dot com betul...tapi memandangkan tahun 2008 ni memang tak pernah gi bengkel mana2 n next weeknye memang kene ke kl jugak sebab ada bengkel lain lagi...so..poie aje la...lagipun jadi assisstant pilot..duk diam2 aje lam kete...hehehe...stay kat imperial sheraton..best woo...bape bintang agaknye itu hotel..memula rasa tak selesa..maklumla hotel beso mcm tu...tak biasa eden..yang bestnye..tak penah2 nama naik lam tv...tup..tup roomate kata namaku appear lam TV beso bilik tu..hotel wish welcome aje..bukan apa pun..jakun..biasa le...tak dapat masuk nama dlm rancangan TV komersial..lam bilik hotel jadik le...hahahaha...

Bukti yang menunjukkan nama kitaorg masuk TV..muahahah...

01 - 04 Dis : ada training kat MIM, Jalan Ampang lak...best jugak le training ni..sebab lepas abis sesi petang tu terus gi shopping ngan Cik Faie...muahaha...heaven giler...lagi heaven kot rasanya Cik Faie kita tu sebab kene drive tengah2 bandar Kl....hahahaha...satu sesi orientasi dan suaikenal jalan raya yang amat bagus..hahahah...tapi last day tak best sebab kene food poisining...tak fokus lam training sebab badan dah sengal2, perut sakit..tension betul...


06 - 13 Dis : terbang ke seberang laut cina selatan mengadap bonda mertua. Sambut raya aji kat sana. Ada kenduri kendara mcm biasa. Kat Kuching pun ter-sempat ter-shopping...muahahaha...nak buat macam mana...akauntan tak berdaftar sorang tu dah luluskan..layan kan aje..muahahaha...

Minggu ni baru masuk opis..nasib baik isnin takde apa2 due date nak dikejarkan sangat...hari ni lak kene present lam program kesedaran ICT..fuh..lega dah setle semuanya...nak tunggu khamis ni pulak untuk mesyuarat tender...insya allah semuanya berjalan dengan lancar lah supaya leh ada mood nak gi ujian mendaki Bukit Sulai yang En Dol anjurkan tu..muahahaha...kalo mood tak best malas la nak join..nnt bertambah penat lak perasaan ni.

Oklah...ni je update dari daku...enjoyzzz...

Adios...

1 comment:

googler said...

Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!
age of conan power leveling