Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Dec 19, 2008

aktiviti mencabar 2008

yuhoo..ni ada update lagi..muahahaha...

semalam..18/12/2008..buat kali keduanya daku join aktiviti paling mencabar fizikal,mental dan emosi daku iaitu ekspedisi mendaki Bukit Sulai...kali pertama masa form 5 dulu...daki Bukit Larut@Maxwell Hill kat Taiping...ni seme gara2 menggatal nak join ekspedisi Gunung Ledang nanti la nih..dah kene wat training kat Bukit Sulai nih...huhuhu...
Aza, daku, C-N, Faz

Dah la daku terlambat sampai dari masa yang ditetapkan..sebab ada meeting yg habis lambat...tensionnn...sampai2 tempat berkumpul terus mula aktiviti mendaki..tension lagi sekali..geng dak2 laki seme dah warm up dulu..tak aci betul la...

tak sampai suku perjalanan..daku dah mula rasa aiyoooo..menyesalnye join..penat nak mapuih...tapi bila berjaya sampai puncak..lebih kurang perasaan mawi le menang hadiah menuju ke puncak AF...eh..nape sebut nama mawi lak nih...

On the way turun pun mencabar jugak sebab curam jalannye..penat gak le nak menahan langkah..sakit kaki daku dibuatnya...
On the way turun bawah sambil layan sembang ngan Mi and Zaini

Overall best la aktiviti nih..next time dengornye nak training kat Bukit Panorama lak..ntah kat mana la tu..cabaran mcm mana la pulak yang kitaorg akan hadapi...

Ok..adios...bye...

3 comments:

yana said...

ish ish ish....udah2 le tu... lps bowling daki bukit plak... bile nk lekat kt rumahnyee???

admie said...

hahaha...saje je..utk mengisi masa lapang..jangan risau..ekspedisi nih helmi pun kene join sama..kalo dia tak join..org pun tak moh gi..hahaha..

alerts said...

louis vuitton handbag
louis vuitton handbags
vuitton
louis vuitton bags
louis vuitton bag