Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jul 10, 2008

takde tajuk

hahahaha..entry kali ni bertajuk ' takde tajuk'....

sebabnye..mmg takde tajuk untuk entry kali ni...just lontaran cerita yang ntah apa dan suka hati daku la...hahahaha...

pagi tadi lambat lagi bangun tido..apara...so..terkocoh2 la nak iron baju nye..nak mandi nye..nak sidai baju basuh mlm smlm nye...nak minum air lagi...hahahaha..padan muke..

dlm kete dah siap2 type mesej in case le sampai kat traffic light gambang tu kul 7.55..konon2 nak tekan aje button send terus ke orang2 yang layak terima mesej dari daku pepagi buta ni..hahahaha...perancangan yg hebat kan..hahaha..

tapi sebab tadi jadi minah rempit sekejap...so..alhamdullillah..sampai jugak sebelum 8.00...kat barrier gate tadi jam 7.58..tak tau la lam attendance daku sistem baca kul bape..

rugi aje minyak kete untuk pagi nih..huh...takpe2...sekali sekala aje..hahaha..bila nak insaf ni weh...ingat sikit minyak dah mahai tau...dulu RM50 boleh tahan seminggu....skrg ni RM60 tak tentu lagi tau...hahahaha...padan muke...

malam tadi tido mimpi kuar muka husna n kak ina...hahaha..bagus2...

hah..sebut malam nih..tak sabar rasanya nak tunggu malam ari ni lak..nak gi makan2 umah Dr Jasni..nyum..nyum.nyum..tapi tak sempat le nak prepare apa2 makanan tambahan untuk di-sponsor kan..sori ye geng...hehehehehe....

hmm..apa lagi nak cerita ye...itu aje lah kot..later citer lagi...tata..titi..tutu...

1 comment:

materials said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry