Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jul 3, 2008

kene pindah...

huhuhu...bosan betul rasanya..

next week daku kene pindah ke bilik opis baru...

kiranya ni kali ke-4 rasanya sepanjang bekerja di KUKTEM-UMP daku kene berpindah randah bilik opis.

sangat kasihan dan sangat malas nak mengemas barang2...apatah lagi nak mengangkutnye sendiri..hahaha...

hari ni dah start packing barang sikit...teruja tengok 'jiran sebelah' buat 5S kat bilik dia...hahahaha...

walopon petang ni daku hanya mengemas cabinet 3 laci n fail2 atas meja nih, bakul sampah kat luar bilik tu dah overloaded ngan kertas2 yg nak dibuang..hahaha..mesti pening makcik cleaner tu nanti...

nasib baik la dokumen2 dalam almari mmg dah tersusun cantik angkara audit 5s tahun lepas...lepas2 tu daku takde dah menambah dokumen2 lain yg tidak perlu...selamat2...nnt tinggal nak angkut aje..

sekarang ni tengah nak mencari kotak pulak...kotak yg ada tu dah full dgn barang2 perhiasan aje....

hmm..jap nak set reminder...leh cari kat umah nanti..hahaha...dulu2 cari kotak kat opis sebab nak berpindah rumah..sekarang ni nak try cari dlm stor kat rumah lak sebab nak berpindah bilik opis...hahahaha...itulah kitaran kehidupan namanya...hahahaha....

oklah..jam dah kul 4.52...tak sabo nak balik umah...bosan dah duk kat opis nih..hari ni hari tak best sedunia...byeee....

1 comment:

materials said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold