Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Nov 14, 2007

boleh ke...

hmm...malu lak nak bagitau..hmm...daku ada create 1 fotopages ni....dah lama sebenornye niat nak tolong abglong daku promote barang2 jualan dia kat internet nih..tapi tak terbuat2...lagipun daku bukan la jenis yg pandai dlm hal2 bisnes ni...kalo check dlm e-bay tu melambak dah org yg juai pakaian2 yg diambil di sempadan nun....so...daku rasa market dlm e-bay tu maybe lah kan amat competitive nye...

Tapi aritu gi kl..tgk kat umah abglong ada banyak stok2 pakaian yg dia jual tu...kualiti ok aje daku tgk..tak mcm sesetengah kedai pakaian yg juai baju dengan benang2 jahitan dah serabai2 semacam tu...cumenye takde brand la...ada brand tapi tak glamer la mcm baju2 juai kat shopping complex yg beso2 tu kan....hehehe...so...daku ada gak bawak beberapa helai pakaian wanita ke sini dengan niat nak try online marketing ngan student UMP yang juga wanita...boleh ke erk...????

Disbbkan daku akan promote that link kat sini...i assume that pembaca blog ni yang juga mestilah seorang wanita yg akan jadi the 1st reader yg akan dpt view the collections of admie-bizz...yeaahooo..yibayiba andreeee....berusahalah kalian..janjikan...:)

silalah layari --> http://admie-bizz.fotopages.com/

happy viewing kaum2 wanita sekalian...sekian...mekaseyyy...

1 comment:

jacker said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry