Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Sep 13, 2007

update..update...

lama giler tak mencoret dlm blog ni...takde cerite nak dikarang....peristiwa banyak berlaku tapi berlalu mcm tu aje memori nye..takde yg betul2 best utk diceritakan.

dah masuk bulan pose pun dah...so..nak gak le tiru semua org mintak2 maaf nih....bersempena dgn bulan yg mulia ini, daku ingin memohon beribu kemaafan kepada semua pembaca blog ini sekiranya ada kelakuan yg terlebih, termengguris perasaan sesape tanpa daku sedari...ala...lupa nak mintak maaf jugak ngan hubby mlm tadi..takpe..kang calling2 dia kan...

bila dah masuk bulan pose nih...mula la acara nak mencuba mcm2 resepi utk berbuka...part yg plg daku suka...kalo bulan2 lain...tak suke pulak nak memasak..pasal erk...maybe sbb bila bulan pose harga makanan siap dimasak di pasaran melambung2 tinggi...tak berbaloi setakat beli ikan sekor kecik pulak tu kene bayo 3 - 4 ringgit..mahai giler...

then time bulan pose ni le daku amat rajin buat pencuci mulut...yg paling suka dan selalu dibuat ialah puding laici n puding milo...jarang2 buat puding jagung sbb kurang pandai..hehehehe.....

pengalaman pertama daku bersahur untuk pose tahun ni kurang best...sbb daku sakit urat belakang badan..ala...tak tau nak ckp mcm mana....tp sakitnye sampai nak angkat tangan pun terasa susah, nak mengiring tido pun sakit, batuk, bersin pun sakit...nak duduk lagi la...seksa la jugak...sampai makan sahur daku terlalu la sikit sbb takde selera..duk sibuk kat sakit ni aje...

Tak tau la apa puncanya...dah 2 minggu lebih sakit kat bahagian belakang tu..tp sblm2 ni sakit lenguh2 biasa je...semalam tetiba kritikal lak...so..pagi tadi daku dah gi UKP, Dr nak kasik injection..takutttt....cancel...Dr kasi ubat sapu n ubat makan aje...bukak pose nnt br leh mkn ubat tu tau...hehehehe....Dr kata sakit urat...maybe terkejut dengan aktiviti yg daku telah lakukan..tak ingat le apa bendenye yg daku dah lakukan sampai urat daku merajuk tu...pelik2....takpela..sabo2 kan diri aje la..

Hmm...ari ni nak buat mee kari kerang..ayam tarak....kerang pun boleh le...hehehe....

Oklah...dah pjg kan update dari daku ni....so...itu sahaja lah...tata..titi..tutu...

1 comment:

materials said...

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
runescape money