Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Dec 1, 2006

so long...

maybe dr petang nih membawa kepada tarikh 17/12/2006..daku tidak akan meng-update blog ini....kerana daku tidak akan berada di bumi kuantan kerana akan berada di bumi kenyalang..hehehehe...so...jgn le pulak ada yg bertanya 'mana update?'..ditujukan khas kepada zure...hehehhe...jgn mare ye zure....

so..last entry daku pada minggu ni ialah mengenai sambutan birthday ku semalam...hmm..okla..happy aje daku sbb smlm daku n hubby gi dinner kat ayamas, megamall...then daku sensorang gi main bowling...hubby taknak main sbb taknak sakit2 badan nnt...hehehehe...tak kisahla..as long as daku dpt mencampak kan bola boling daku yg dah terperuk kat dlm stor tu..daku akan happy..hehehe...main 4 game..then rasa bosan sbb main sorang..hubby tgk je sambil baca magazine bola dia...so..daku decide kitaorg balik...terlupa sebenarnye nak kemas beg utk blk kg...

sampai umah terus berhempas pulas kemas beg..n gosok baju utk keje ari ni....then tido...zzzZZZZZzzzzz...

Itulah sahaja entry daku utk kali ni....takde gambo pun yg diambil masa celebrate sbb dah selalu sgt amek gambo berdua..takde bezanye...:D.....

Oklah...so long daku ucapkan kepada pembaca2 blog daku, kwn2 daku di sini n bumi kuktem yg indah permai ni...adios..