Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Dec 29, 2006

lega akhirnye...

fuhh...dasat tul penangan nak mengakhiri tahun 2006 ni daku rasa....banyak sgt daku nak cite dlm ni..tp utk menjimatkan masa reader sekalian, daku pendek2 kan aje la ye..lgpun br abis exam..so..taknak memberatkan otak mereka ayat yg panjang2..hahhahha...alasan je tu...

Nak memudahkan pembacaan korang..daku tulis dlm point2 aje la ye..ala..mcm aritu..hehhehe...

- permulaan bln dec ni, daku dah takde kat opis selama 2 minggu..korang tau kan..daku dah cite sket dlm last posting

- takde ape berlaku dlm waktu cuti tu melainkan daku kene study utk exam....dugaan betul study time org tgh rilek2 kat umah..huhuhu...

- tp sblm blk kuantan, sempat shopping pasu n tikar sarawak utk umah daku..best betul blk kali ni sbb ada duit nak shopping..sblm ni asyik tlg beli utk org lain aje..hahahha...

- terlupa lak nak cite, pagi hari yg sama daku nak ke kuching tu adik daku bertunang...alhamdullillah..segalanya berjalan ngan lancar..abis je majlis..daku terus chow ke klia..flight malam.

Selamat mengharungi tempoh pertunangan dengan tabah dan sabar


- masuk opis semula on 18th dec...nama aje pegi opis tp bukan buat keje pun..sibuk kumpul nota utk exam ptk ni la..especially utk paper khusus...pulun lagi membaca...tp entah ape la yg masuk dlm pale ni

- 26 aribln dah start paper umum, tp malam sblm tu sempat lg kuar jalan2 kat bandar kontan ngan hubby...tepat kul 12 malam daku kejut hubby..semata2 nak wish happy birthday kat dia..hehehe...tahun ni daku kasik hanpon kat hubby..kesian tgk hanpon hubby dah banyak kecederaan dialami...pagi tu menduduki exam paper umum...lenguh gak le jari menggoreng jwpwn2 yg tak tau le sempat masak or dah hangus..hahhaha...lepas abis exam..terus chow blk umah sbb malam tu ada ujian saringan bowling lak..ni lagi satu ujian yg mendebarkan daku..alhamdullilah...daku dpt no 3 drpd 12 org peserta wanita kuktem...tahniah gak daku nak wish pada faz, kak nor n kamal sbb berjaya terpilih ke saringan kedua yg akan bermula dr januari - april tahun depan....berusahalah..janjikan...

- 28 aribulan daku duduk exam paper khusus lak...ni pun sama la..asyik aje menggoreng...tunggu aje la keputusannye next year...harap2 semua nye berjalan lancar...kalau kene repeat...repeat aje la kata hubby daku..

So, itu sahajalah yg berlaku sepanjang bulan ni...gambar nnt daku upload ke Admie's album.

Tata..titi...tutu...

1 comment:

googler said...

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
runescape money