Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Nov 27, 2006

sekali harung je...boleh..?

Minggu ni daku tak update apa2 dlm blog..so..ari ni daku nak cite seme yg berlaku seminggu lepas...

Isnin - Jumaat...

Tgk mulut dia tu...dia baru dpt satu pelajar baru..bersiul..siap kuar bunyi lagi...bebudak zaman skrg...

daku jadi baby sitter utk anak buah daku..mama baby tu ada kursus kat cherating..n ayah baby tu ada keje kat kl..so..nak taknak terpaksa tinggalkan baby tu kat umah daku. Hmm...memula tu gerun gak bila dengar kene jaga byk hari..bkn apa..takut meragam yg bukan2...tp okla...dpt jugak daku pengalaman menjaga seorang kanak2 yg berumur 1 thn 4 bln tu....so far so good le..ada gak ari2 yg kritikal..hehehehe...

Sabtu...




ada kenduri doa selamat.....buat kecil2an je...thanx a million to kak ina n family, irman n wife (sedey la irman tak bwk anak2), faie, rashid n azlee...korang mmg best la....tak sia2 jemput korang...lepas ni kalo ada event apa2 daku jemput korang lg erk...hehehe...

Ahad...

daku n hubby sibuk mengemas rumah...biasalah..kenduri kan....tghari tu hubby antar Apek ke terminal makmur...malam tu daku n hubby kuar dinner n tgk movie 'Happy Feet'...disbbkan bp ari ni penat sgt badan..so...daku tak enjoy sgt tgk movie tu...citenye best..tp sbb penat + mengantuk..daku rsa cite tu terlalu lama n bosan..sedangkan hubby kat sebelah blh gelak ketawa dgn gumbiranya..sblm tgk movie tu..daku n hubby sempat la shopping hadiah anniversary kitaorg...tak sangka ari ni dah genap 2 tahun usia perkahwinan kitaorg...daku harapkan perkahwinan kami ni akan kekal sampai bila2...n happy sokmo lah...:)...

Apek .... yang berbaju kuning

To Mr Kamarul Adenan a.k.a Apek...thanx a lot sbb sudi berambeh di rumah kamek (betul ke penggunaan ayat tu...sori kalo salah..heehe).

Oklah....takde ape nak cite lg...gambar mmg ada tp daku tak sempat nak copy lam thumb drive..seme dah upload ke laptop hubby..esok maybe daku akan upload dlm 'Admie's Album'....so..setakat ini sahaja..adios...

1 comment:

splendid said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry