Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Aug 15, 2012

Iftar Ramadhan 2012

Alhamdulillah...this year banyak gathering for berbuka puasa...even with my family pun manage to get 2 times....selalu setiap tahun sekali je dapat berjumpa...

sejak ada Wazif, selesa berbuka di rumah sahaja...tapi bila ada kesempatan, nak juga merasa berbuka di luar kan...memang huru hara sikit la..tapi happening...

awal2 puasa dah gathered at my kaklong's house...


then latest kami berkumpul di Al- Rawsha beramai2 for iftar yang terakhir sebelum masing2 balik raya di Perak..

can't wait untuk berkumpul beramai2 n meriuhrendahkan rumah mak...hehhehe..

di Kuantan, beberapa kali telah berbuka puasa di luar ada bersama hubby n Wazif, and ada juga bersama kawan2...

MS Garden Hotel



Vistana Hotel









New Horizon Garden restaurant







dan alhamdulillah...penutup majlis berbuka di luar ni daku handle for my business team...tempat yang dipilih ialah New Horizon Garden Restaurant juga...

sebab makanan dia sedap..harga berpatutan...keadaan dalam kedai menarik dan selesa...

untuk cerita lanjut dak jemput kawan2 untuk membacanya di blog ini www.admieshuhada.com

insyaalah, kita bertemu lagi di Ramadhan yang akan datang...apa2 pun daku ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin sekali lagi..:)

berusahalah kalian...janjikan..:)

2 comments:

Zie said...

dah nak raya ni. mitak maaf banyak... mudahan jumpa lag lpas raya ni... selamat hari raya

shuhada said...

selamat hari raya maaf zahir & batin juga zid...even kita berkwn di alam maya je...maybe ada entry2 yang menyinggung perasaan mana tau kan...so 0-0 k...:)))