Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Aug 8, 2012

anak korang macam ni gak ke ???

kalau dulu2 masa takde anak...selalu tengok sindrom kartun melanda anak2 buah n anak2 kawan je....

ada yang taksub dengan disney character..ada yang taksub dengan keluang man, spider man, superman....macam anak buah daku si Juwaini tu sangat taksub dengan Ultraman...

benda tu agaknya naturally jadi erk pada budak2 ni..dah naluri diorang kot...

sekarang ni jadi pada anak sendiri pulak sindrom macam ni dah melanda...wazif with UPIN IPIN...

tak lekang pagi petang siang malam...pantang nampak tv bukak or tutup dia sebut PIN PIN...pantang nampak 'fad' = ipad dia sebut PIN PIN...

pernah satu ketika nampak fon pun dia suh bukak PIN PIN...

banyak jugak wording yang dia suka sebut datangnya dari cite Upin Ipin ni...contoh nye perkataan 'ala', 'wow' dan 'takut'....heheheh...

anak2 korang pun die hard fan Upin Ipin ke ?







tengok je la gaya2 dia yang bermacam2 tu....ish..ish..ish....

2 comments:

Zie said...

sama jer, kalau dapat tgok upin tu tak lena lah....,, adik kakak sama naik

shuhada said...

itu le zie....kadang2 stress jugak kan..sbb kita dah hafal dah jalan cerita nya..hehehe...