Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Apr 9, 2012

bawak budak2 ke Aquaria KLCC

arini mood ke laut...penat badan..tak tau kenapa...rasa macam nak tido aje sepanjang masa..huhuhu...

pagi tadi masuk opis lambat...ada hal lain nak kene setel dulu..then masuk je opis terus buat keje urgent...pasal tender2 la...then tengahari kuar lunch ngan hubby...sebab sebelum tu nak kene post corset customer di Shah Alam...dekat je dengan opis hubby..sekali harung je la..

petang ni insya allah nak amek order baru lagi..semalam customer dah bank in payment..harusla cepat2 punch...heheheheheh...

minggu lepas ada mak mertua n kakak ipar kat rumah..so wazif tak le sunyi ada je orang nak sakat dia...hari ni rumah kembali sunyi...ibu la jadi mangsa karang nih..hehehehe...

aritu ada bawak wazif, kakak mariah n abang juwaini ke Aquaria KLCC...belum cerita lagi aktiviti ni kan..tapi gambar tak clear...lupa nak angkut D60 daku tu...tu yg mood takde sangat nakl bercerita tu..tp layankan aje la ye..

kakak mariah tak nak balik masa ni...dia kata banyak lagi ikan yang dia belum tengok..hubby daku n wazif dah selamat masuk kedai cenderamata...juwaini lak tak habis2 cakap..dah la..jom la keluar...betul kot org kata...perempuan ni lagi rajin n tekun belajar...ooppsss...kekkekkek....

kakak mariah n abang juwaini..anak kaklong daku..



video

enjoys the story yang tak seberapa nih...chiow dulu...berusahalah kalian..janjikan..:D

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Admie...seronok bawak anakbuah g jln2 kan?K.atie pon pernah sekali jer g Aquaria KLCC tu..jenuh berjln..jauh parking ketenya.hihi.
Ttg soklan admie ttg BE tu..adalh ia adalh pendapatan trumpuk kita.
Berfungsi bila kita dah pasang iklan NUffnang kat blog kita.
Admie biasa nampakkan..iklan2 kat sidebar/atas/bawah header kengkawankn?
Kita blh dapat BE bila kawan2 klik2 iklan kita tu..ada la nilainya klu sekali klik
Dr situ kita dpt la duit..dr klik2 yg pihak nuffnang letakkn ke blog kita.
Kena rajen update survey gak.TAPI
Mula2 Admie pasang iklan Nuffnang dulu kat kedua2 blog admie.
Sambil kita blogging..dpt gak RM tanpa kita sedari..:D
Paham ker?:D

shuhada said...

ooo...baru faham pasal be tu..dulu sy penah letak iklan nuffnang tp tak pernah ada apa2 pun..tu yg mcm teringin nak tau blogger yg selalu dpt ash out dr nuffnang tu mcm mana diorg buat..hehehe...tp dah lupa nak password..n dah remove pun nuffang dr blog2 sy..sbb tak reti guna..hehehe...

shuhada said...

ooo...baru faham pasal be tu..dulu sy penah letak iklan nuffnang tp tak pernah ada apa2 pun..tu yg mcm teringin nak tau blogger yg selalu dpt ash out dr nuffnang tu mcm mana diorg buat..hehehe...tp dah lupa nak password..n dah remove pun nuffang dr blog2 sy..sbb tak reti guna..hehehe...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Lupa lak...bkn bergntung kpd KLIK2 pengunjung sahaja....
TP BERAPA RAMAI PENGUNJUNG BLOG KITA JUGA.makin ramai pengunjung..trffic naik.Semakin besar la peluang kita nk dpt byk BE sbb pengiklan berminat nk promosi produk mereka di blog kita melalui iklan Nuffnang.
K.atie harap ada sapa2 yg sudi tambah pemahaman ttg Nuff..k.atie pon bkn pandai sgt pon :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Yg penting kena rajin update...rajin bw ke blog kengkawan :D