Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Dec 19, 2011

ur vote is count...:(((

hmm...please all readers termasuk silent reader...vote la dress mana yang u all suka...so that daku boleh buat pertimbangan waras n bukan mangsa fashion..hehehee..

maklumla orang kampung nak naik pentas...macam2 tak tau..so kat luar sana ramai fashionista kan....boleh la buat amal jariah kat sini tolong bagi opinion memasing ye...

actually pilihan gambar ada berpuluh2 masa tapisan pertama...semua yang daku suka n berkenan design nye..

then daku emel ke kawan daku Linda Elier untuk dia tolong buat tapisan kedua...hehehe..daku salute opinion dia sebab dia ni good in fashion2 terkini, make over benda2 yang macam tu la..:)

after linda buat penilaian..tinggal top 3 untuk dipilih...tapi kan....semua nye cantik2 jugakkkkkkk....argghhhh....

so terpaksa la daku mintak vote dari korang pulak...n bukan vote kosong...5 orang pertama yang vote dlm group voting tertinggi akan daku bagi hadiah...hehhehehe...

sudi ke nak vote..??? kalau sudi tinggalkan komen kat entry ni k...huhuhu...VOTE dibuka sampai 31 dec 2011...lepas tu busy designer hunting lak..hehhehe

kalau tak sudi..it's ok...hehhehehe....

Dress 1
kalau daku pakai mcm ni..boleh nampak cantik anggun macam wardina tak...my idol..huhuhu..

Dress 2
teringin jugak nak pakai mcm ni..kemas n elegan kan..kalo kat opis ni tak lepas la...:)

Dress 3
tengok makcik ni pakai mcm sweet aje...kan kan kan..

mesti tertanya2 kan daku nak pakai masa bila dress ni....hmmm...

tahun depan daku naik pentas...amek award diamond sales manager...orang kata itu diamond nite untuk kitaorg yang daha berjaya naik ke pangkat DSM dan DDM...

so dah namanya diamond nite kan..harusla glam2 lebih dari masa amek award SM dan SSM dulu kan...hehhehehe....

tapiii....mana satu ni korang...:((((..please vote for me ye...

20 comments:

amiey lee said...

vote kak wardina yang cantikkk sgt

IFA Athirah said...

kalo dress 1:make sure tak pkai tudung sarung.lau pkai tudung srung,pkai mcm wrdina.ade sarung loose tu.
kalo dress 2,mngkin nmpk agk formal.awk msti nk yg glam skit kn.so reject dress 2.dress 3 pn cntik sbb dia glam,tak terlalu over and sesuai utk matching dgn tudung.ade stngah pkian x sesuai utk dipakai dgn tudung.
so, i choose dress 1 and 3 :)

shuhada said...

hhehhehe...thanx girls...best baca opinion u all..wardina memang besttt..cantik kan dia...my idol...:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam admie.Apa kabar?Wah!nak melaram sakan ye?:D.
K.atie nak VOTE dress yg wardina pakai tu..cantik!design tangan baju sungguh menarik TP klu admie nk yg lbh modern...dress yg ke 3 pon cantik gak!

shuhada said...

hehhe..thanx kak atie..tu la..ketiga2 ni saya suka n level kesukaan adalah sama..hahhaha..tu yg perlukan majoriti untuk vote...so nnt redha aje la pilih yang mana menang...hehhehe...thanx kak tie..hehhehe

farze said...

sy suke dress 1

N.A.I said...

The 3rd one very nice,but make it to kaler yg light sikit,lagi sweet.

shuhada said...

hehhehe..thanx faz n nurul...macam2 pendapat nih..tak sabar nak tunggu vote tertinggi...

thanx all...sukaaaa....:)

zuryaty said...

saya rasa dress 1 sesuai dengan awaklah ada...tapi pakai tudung macam tu jugak yer...pakai inner neck then tudung loose kat luar tuh...inner neck tu make sure yang ada tali ikat kat belakang so nampak kemas sikit...

Baby Gurl said...

i prefer the third one

shuhada said...

ok2..thanx aty n nina for ur opinion...haishhh...memang compete dress 1 n 3 kan...tu la..semua cantik2 nih...takpe....kita tunggu last day voting..kita tengok siapa yang menang...hehhee..

anyway thanx all sudi vite for my dream dress...:)...

cikpuanhady said...

saya rasa dress 1 & 3 tu cun..

shuhada said...

cik puan hady..thanx ye vote...tu la..ramai kata dress 1 n 3...takpe2...sy collect dulu seme voting..hehhehe

Dunia Kami said...

kitapn nk vote utk dress 1 n 2 also...

shuhada said...

hehehe..thanx maklong sudi vote...yg dress 2 tu confirm kalau menang vote ni saya tukar leher dia kasik sesuai dgn tudung...hehehhe...tengok la nnt result last mcm mana kan..:)

ina b said...

kami suka dress no.1 dan 3 gak..kami perasan kome ada gak baju yang lengan cam dress no.1 tu kan Ada?kalo nak kelainan,leh amek no.3,kan body dah mantop ni?ahemmm

shuhada said...

hehhe..thanx ina..mantop2...hahhaha...

Maisuzeana Jusoh said...

Salam akak.. Mai nk akak pakai baju 2, nampak lebih langsing n tinggi?:)

shuhada said...

hehehehhe...ye ke....ok2....ur vote is count....hehehehhe

Anonymous said...

My developer is trying to persuade me to move to .
net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs.
But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on several websites for
about a year and am anxious about switching to another platform.
I have heard great things about blogengine.net. Is there a
way I can transfer all my wordpress posts into it?
Any kind of help would be greatly appreciated!

my web site http://arcemu.org/
Also see my web site > wikigramas.org