Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jan 14, 2010

playground session...

semalam cuaca sangat baik n daku pun manage untuk sampai ke rumah before 6ptg...hubby pun sama...dan yang paling best sampai2 di rumah 2 orang budak tu dah sambut kitaorg kat pintu rumah...apa lagi si juwaini tu bila nampak je daku masukkan kereta dalam porch..terus dia bukak pintu kata nak ikut..hahaha..hubby decide terus bawak kakak n juju ke playground...

2 hari sebelum ni kalau balik keje je tak dapat nak bawak diorang ke playground sebab either dua2 tengah sedap tido depan tv or salah seorang..so..semalam mission accomplished la...n diorg pun nampak happy sebab jumpa jugak permainan yang boleh dimain...kalau kat rumah daku memang takde mainan satu apa pun..hahaha...
balik dari playground diorg lepak2 kat depan rumah dengan maid pulak n lepas tu daku siap2kan diorg sebab malam nak bawak diorg keluar hantar hubby ke tpt futsal....kitaorg lepak kejap2 je kat tpt futsal tu n then pegi ke giant makan KFC dan beli makanan2 budak2 nih...kat rumah stok dah habis dah..kuat makan jugak 2 orang budak nih..hahahha..
sampai dekat rumah terus daku siap2 bentangkan toto depan tv n kakak memulakan aktivti game ps2 nye..n adik lak busy dengan ball barunye yang dibeli di giant sebelum tu...haru betui budak tu kalo memaksa orang membeli benda yang dia nak..hahahaha...

maybe malam ni ayah diorg datang nak ambil diorg balik sebab mama diorg akan balik dari outstation esok..so...daku dah terasa dah mcm sedih2...petang ni bajet nak time off...nak spend lebih masa ngan dua budak nih n bawak diorg ke sempurna resort main air lagi..hehehe...

oklah..nnt sambung lagi..chow...:)

2 comments:

Nida said...

Tengok gambar pklayground ni.. alahaiiii.. rindunya diriku pada rumahku itu.. apa khabar agaknya... Jiran sebelah apa khabar ek?

admie said...

hehehe..kalo rindu balik le sini..hehehe...jiran sblh tak tau le..tak jumpa2 dah...busy kot masing2..hehehe...bgtau cik piah..rumput dia tanam dah selamat jadik lalang...hehehehe...