Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Aug 4, 2008

berkelah di Sg. Mas



Best...hehehe...

Dah lama tak mandi sungai...

Sungai nye pun sangat best sebab air tak deras...sangat selesa la untuk bersantai2 di dalam air tu....hehehe...

Ada bahagian air yang budak-budak leh berenang ala2 meniarap tapi tak gerak2...ada bahagian yang orang2 tak pandai berenang leh pura2 mcm berenang penyu/itik/anak anjing...hahaha...dan ada gak bahagian yang boleh buat terjunan maut...laki sape ntah yang berani tu...hehehe...

secara overall nye sungai ni mmg best la...semua kedalaman ada...

Next time maybe leh buat lagi...tapi kene proper plan la ttg makanan..sebab banyak lebihan aritu...

Semua risau makanan tak cukup..jadiknye semua orang bawak makanan...bila kumpul2..banyak pulak jadiknye rezeki ari tu...hehehe...

Gambar2 leh view kat admie's album...kalau tak ingat password..msg daku..hehehe..

Oklah...adios...