Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Jan 22, 2008

update jua akhirnya...

fuh...rasa nye tak penah la blog ku ini terbiar begitu lama tanpa apa2 update...maybe daku terlalu busy dgn mcm2 hal n the latest ialah exam PTK.

cerita ceriti yang telahpun berlaku sepanjang blog tidak berupdate adalah cerita ceriti yang biasa2 sahaja..takde la memori2 yang best sangat n hari2 pun berlalu begitu sahaja...so..takde menda la yg daku boleh sembangkan dlm blog ni.

exam kali ni tak rasa stress sgt sbb dah tau apa yg nak kene baca..ngeh..ngeh..ngeh...so..baca pun ala kadar juga n nasib baik tak blur dlm exam hall tadi..kalo tidak sia2 aje baca notes walopon ala kadar shj..hahahaha...

hujung thn ni kalo ada lagi PTK...ingat nak re-seat paper umum lak...harap2 nye la soklan tidak berubah...kalo sampai gaji mati nnt pun kene re-seat semua paper2 ni pun lantak la..malas nak fikir berat2 bab PTK nih...hahahahha...ade ke patut....hahahaha...

okla..nak rest...daaaa....