Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Aug 5, 2007

percutian yang best...


hahahha..percaya tak daku sekarang berada di bilik no 103, tingkat 1, suria beach resort cherating..hohoho...best giler hotel ni..bab internet dlm bili aje la...swimming pool nye biasa aje..best lagi swimming pool legend hotel...n room service nye lembap..tak best..nasib baik duk sini semalam aje..tu pun sb dpt free voucher dr budaya holidays...hahahha.

terpaksa check in ahad n check out isnin...kul 6 a.m lak tu..hahaha...sebab hubby kene gi sekolah n daku pun malas nak amek cuti...takpela kan..45 min aje nak ke bdr kuantan itu.

sabtu baru ni family akak daku datang...best..lama sangat tak jumpa anak2 dia...uih....fateh dah bulat dah pipi dia...okla..sekarang ni dia dah suka makan....dulu dia tu..masya allah...kalo ada ribut le terbang di bawa angin badan dia tu..kurus kering tahap ape tah..tp berjangkit perangai taknak makan dia tu dulu pada adik dia si mariah tu pulak...but si juwani..maintain tembam...hahaha...


jumaat lepas pulak kat opis buat event pot luck n gotong royong..biasa la...untuk event makan2 ni apa lagi yg daku sumbangkan..semestinya makaroni bakar resipi bonda daku kan..hahaha....oklah..td order makanan dr Bunga Padi Cafe..ye ke ni namanye cafe kat bawah tu....saje aje..malas nak keluar...tg td dah gi kemaman makan kopok leko n otok-otok...tak sure le sebutnye otok2 jugak or otak2...tp ejaan pada sign board dalam kedai tu 'otok-otok'....hahhaha..wat ever lah...

oklah....log out dulu...nnt org nak antor makanan...adios...bye....