Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Mar 14, 2007

Boling dan intervarsiti....

hmm..akhirnye daku berjaya juga menghabiskan pusingan liga boling untuk pemilihan pemain UMP ke intervarsiti. Tapi dalam last game semalam daku rasa mcm tak happy aje...sebabnya daku still tak dapat apa yang daku usahakan...nampak gayanya kene banyak latihan lagi la lepas ni..terpilih atau tak..itu perkara kedua...yang penting daku akan terus berlatih dan berlatih sampai daku capai apa yang daku telah tetapkan

rasanya dengan performance yang ditunjukkan selama bermain dalam 7 liga ni..daku rasala mmg tak layak lagi nak bertanding di intervarsiti tu....kat situ nnt seme yang join dah bertahun2 berkecimpung dalam bidang sukan boling ni...UMP lak baru nak masuk tahun ke-4..itupun pemain nye selalu bertukar...kalo tgk IPTA lain..pemain diorg selalu dikekalkan..kalau ada yg baru pun..sorang dua aje..dan diorg akan hantar at least 2 team.....1 team senior..1 team junior..or campur2...supaya pencapaian diorg pada setiap intervarsiti tu tak le merosot...bila la UMP nak buat mcm tu erk

nampaknya UMP ni mmg masih terlalu muda dalam sukan2 di intervarsiti ni....takpe...yang penting semangat kesukanan yang ada dlm diri setiap pemain..dan penyertaan tu yang amat penting even setiap kali akan kalah...sebabnya pengalaman yg akan mematangkan kita dan kemahiran tidak akan meningkat tanpa usaha berulang kali....betul tak...

oklah...arini rasa nak cite ttg hal ni aje..maybe kalau ada cite baru..daku akan tulis lagi ye.....doakan la daku sentiasa sukses dalam bidang boling ni....best wo main boling...hahaha....

Adios....

wassalam....