Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Nov 18, 2010

so long.....

insya allah daku akan mula bercuti start 22 november ni...amek cuti seminggu awal dari due date sebab nak travel ke KL dan Perak..insya allah kalo tak beranak dalam sehari dua nih la...

sorang opismate daku dah start cuti dah...lagi awal...huhuhu...due date dia lewat 5 hari dari daku...

perasaan daku sekarang..kejap ok kejap tak ok..masa badan sihat mood OK la..masa badan tak sihat mood KO...

tadi baru baca satu blog kawan daku pasal cite tak best berlaku ke atas dia disebabkan doktor pelatih dan nurse pelatih...hmmm..macam mana daku nak yakin bersalin kat hospital kerajaan nih erk...

bukan nak kata hospital swasta takde kes2 melibatkan doktor..tapi setakat ni daku tak pernah dengar lagi cerita yang tak best melibatkan hospital swasta nih...semuanya mesti berkaitan dengan hospital kerajaan...

apa2 pun..daku tawakkal je la nanti...berserah segala2nya kepada ketentuan rezeki dari Allah lebih baik kan...nak taknak kene harungi jugak...:D...

kepada pembaca blog nih..daku minta ampun dan maaf kalau ada entry yang membuatkan u all terasa dalam diam..or yang kenal daku...daku mintak maaf banyak2 ye kalo kelakuan daku pernah buat korang terasa apa2...huhuhu...nak beranak ni kene mintak ampun dengan semua orang...daku harap daku diampunkan la...:)...

oklah..kalau takde aral melintang..nanti kita berjumpa lagi di lain entry...doakan daku selamat berjuang ye...aminnn...

2 comments:

Lin Elier said...

Ada,

Smuga ummi & baby sihat sejahtera hendak Nya. Insyalllah...

Muaks!

admie said...

thanx linda..huhuhu..tak sabar dah ni..tapi bila sakit datang..gabra gak..hahahaha...