Dear reader, thanx a lot for visiting this blog..do follow by clicking the button below..tqvm..:)

Dec 1, 2009

cite2 raya haji, anniversary n birthday

turn beraya di kuala kangsar...yana n aan je tak balik..kaklong n family balik lepas solat raya..shima awal lagi dah ada kat rumah..daku n hubby kidnap fateh dulu n sampai kuala sehari sebelum raya..takde prepare apa2 pun since takde org buat korban..just tolong2 jiran tetangga je buat kenduri korban lembu sekoq n masak2 memasak lepas tu...best berkumpul tahun ni sebab tgk gelagat2 anak2 buah daku je..fateh makin matured..tp makin degil gak kot..hahaha..mariah sama aje la ngan style ngada2 dia tu bila ada ayah berdekatan...hehehe..sori mamalong...juwaini lak makin cheeky..seronok tengok gelagat dia..
hubby sedang melapah kulit lembu

juwaini n his brother fateh

durian's lover

anniversary tahun ni merasa sambut di Perak..malam raya haji tu kitaorg berdua chow ke ipoh..candle light dinner...surprise dari daku untuk hubby..mula2 ingat tak jadik dah plan nih..last minute jadik semula...happy...hubby pun teruja....dah 5 tahun dah kitaorg berumahtangga...macam2 dah dilalui bersama..thanx hubby atas segala2 nye..:)
hubby enjoying his food

3 hari lepas anniversary date ialah birth date daku lak...sambut di Kuantan...hubby hadiahkan sesuatu yang sangat best n daku sangat happy menerimanya...wink..wink...:D...malam tu kuar ngan hubby n shala..shala nak belanja tgk movie n daku lak belanja diorg makan pizza...thanx to hubby sebab sporting nak join kitaorg n thanx to shala sebab belanja movie...best woo cite tu..lepas nih sape degil kitaorg cubit usus perut...lalalala....
shala n me

Oklah..itu je lah kejadian2 yang best yang berlaku beberapa hari ni...

Chioww....:)

2 comments:

Nida said...

Happy belated anniversary + belated besday...

Semoga kebahagiaan mengiringi kalian..chewahh start dah bermadah utk cik Ada dan sudah2 ler tu kan Ada..hehe (berapa banyak daaaa ler)

admie said...

hehehe..thanx kak ida...kem salam ngan family kat sana...:D